Oboje su blistali u elegantnim, monohromatskim izdanjima, tačnije u crnom od glave do pete. Bastijan je izabrao klasično crno odelo i košulju u istoj boji, no očekivano je sve poglede zacementirala prelepa Ana Ivanović.

Proslavljena Srpkinja izabrala je svečanu, klasičnu toaletu koja joj sjajno pristaje, a predstavlja jednu od onih krpica koju svaka žena prosto mora da ima u ormaru. Da, pričamo o maloj crnoj haljini koja je uvek spas u zadnji čas i komad sa kojim nema greške.

Ana se opredelila za veoma lep model - onaj midi dužine koji otkriva ramena što je i donelo dozu zavodljivosti, te od crnog pliša, a upravo je ovaj trendi materijal učinio da sve izgleda prilično luksuzno.

Haljinu krasi i prilično smeo, dubok dekolte, a ovo je detalj kakav teniserka uglavnom ne nosi, ali je sada doneo dozu seksepila, a zahvaljujući Aninoj urođenoj prefinjenosti i skladnj figuri nije delovao nimalo vulgarno.

Ona je izdanje zaokružila svetlucavim, efektnim minđušama, a opredelila se za bogate lokne u svojoj dugoj kosi i upečatljivu šminku.