Tog dana rano ujutru policiju je pozvao muškarac koji je rekao da je zet pretio njegovoj sestri da će je ubiti kao i celu njenu porodicu. On je, nezvanično, rekao da se Nenad uputio ka beogradskom naselju Zuce gde se nalazi njegova porodica i da strahuje sa živote svih ljudi.

Zbog Nenadovih pretnji da će "ubiti ženu, njene roditelje, šuraka i njegovu porodicu" nekoliko timova policije krenulo je u potragu za nasilnikom. Za svega nekoliko minuta on je uhapšen, a policija je kod njega našla pištolj sa oko 30 metaka.

Da zlo bude veće u kući gde živi sa suprugom i ćerkom od dve godine pronađene su tri poluautomatske puške, veliki broj metaka i gasni pištolj.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, supruga čoveka koji je pozvao policiju rekla je inspektorima da je iz dvorišta gde živi videla osumnjičenog Nenada kako prolazi automobilom i gleda u njihovo imanje. Srećom da nešto učini sprečila ga je policija.

Nenad S. oružje je držao u kući i nije imao dozvolu.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Voždovac u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, uhapsili su N. S. (37) zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, pretio supruzi da će ubiti njene roditelje, nakon čega se uputio ka mestu gde oni žive, u čemu ga je policija, efikasnom akcijom sprečila.

Policija je kod njega pronašla pištolj koji je imao u ilegalnom posedu sa punim okvirom i metkom u cevi, kao i određenu količinu municije za pištolj.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronađena je i automatska puška, gasni pištolj, četiri okvira za automatsku pušku i određena količina municije.

Osumnjičenom N. S. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.