Bijeljina 20 °C
nedjelja, 21.07.2024.
Sportski novinar Mladen Stojanović: Gospodo iz Gradske uprave, šta čekate sa Izborom sportiste za 2023.godinu? Hoće li prije juna, da znam kada da planiram godišnji odmor?
Odmah da se razumijemo. Svoje nezadovoljstvo u narednim redovima ne izražavam iz političkog ugla nego kao građanin Bijeljine i dugogodišnji sportski radnik. S obzirom da je mnogo neljebovića i tastaturčića koji bez argumenata brane nerad i aljkavost Gradske uprave, onih koji bez valjanog razloga osporavaju bilo koga ko se suprostavi aktuelnom vođstvu Bijeljine, red je da se predstavim mojim Sembercima, kako neko od njih u komentarima ne bi lupetao gluposti. Želja mi je pokazati da imam reference pisati o narednoj problematici.
prije 4 mjeseca
1
0
Robovi javnog nastupa
Nevolja s političarima je u tome što previše govore, premalo slušaju i uopšte ne stižu misliti! - poručuje američki dramski kritičar Džordž Natan. Možda ova izreka ne može predstavljati aksiom jer istorija pamti mudre političare spremne da posluže isključivo funkciji, odnosno narodu koji ih je izabrao. Međutim, našu oronulu i napirlitanu svakojakim besposličarima političku scenu, Natan je pogodio kao glinenog goluba. Četvoricu je ipak sastavio sa patosom.
prije 6 mjeseci
0
0
Sedam smrtnih grijehova Narodne koalicije i veličanstvena pobjeda "u ime naroda" Ljubiše Petrovića
Obesmišljena kampanja tzv.Narodne koalicije juče je glasovima semberaca doživjela potpuni brodolom. Naime, svi koji su se zatekli na brodu zvanom "Pokrenimo Bijeljinu" su potopljeni. Spasilačke službe danonoćno tragaju ali izgleda da preživjelih nema. Suočeni sa nesrećom stravičnih razmjera, oni što su nekim slučajem pretekli, morali bi potražiti razloge. Budući da ništa nisu naučili iz poraza 2020.godine (izgleda im učenje teško ide, jer u modi je kupovina diploma) usuđujem se da im ponudim objašnjenje.
prije 1 godina
6
0